opc_loader
Let op! Dit is een download product.

Verankeren in je hart

Artikelnr: Dit is een digitaal product

Je hebt in een park vast wel eens een oude boom zien staan. De wind speelt met de bladeren en de takken, wat een constante ruis veroorzaakt. Alles in de boom is beweging, maar de dikke stam staat stil en stevig in de grond. De gedachten-stroom in jou is net als het bewegen van de bladeren en de takken in de boom, het veroorzaakt een constante ruis. Midden in al die beweging en ruis ligt echter stilte verborgen. Dat midden is ‘jouw stam’ en zijn wortels rusten in je hart. Ook al ben je nog zo in beslag genomen door de bewegingen en het geruis, je kan altijd terug naar je wortels. Het is in je hart waar je echte stilte en verbinding met het leven zal vinden.

Je weet vast wel wat het is en hoe het voelt als je, al is het maar even, in verbinding staat met je hart. Je bent je vast wel bewust welk verschil het kan maken, als de kwaliteiten van je hart in je leven stromen en je handelen kleuren.

Je zou dat ‘in je leven stromen’ ook de taal van je hart kunnen noemen. De taal van je hart is een wijsheid die aan je denken voorafgaat. Je kan het, op de momenten dat het stroomt, in jezelf verifiëren. Deze wijsheid staat namelijk geheel los van je denken en je patronen. Het doorbreekt juist je patronen en je automatische denken.

Benieuwd naar meer? Koop dan de hele meditatie en start meteen.

Een oefening bestaat uit:

  1. Een verdiepende tekst over het thema.
  2. Een geleide meditatie.
  3. Een korte meditatie die je altijd en overal kan doen, 1 minuut versie.
  4. Tips en suggesties om thuis en op je werk mee te oefenen.

Het tekst deel bestaat uit gemiddeld 8-9 A4tjes en je kan die downloaden als PDF.
De geleide meditatie kan je downloaden als MP3 bestand voor op je telefoon of pad.

Keer na je betaling via de link, op de pagina van de bank, terug naar de onze website en je landt automatisch op de pagina waar je het programma kan downloaden.

9,95
x
Verzendmethode
Post NL (1 - 2 dagen):
2,50
Levertijd:
1 - 2 dagen

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items