opc_loader
Let op! Dit is een download product.

Moeiteloos Zijn

Artikelnr: Dit is een digitaal product

Misschien heb je op vakantie wel eens naar een berg staan kijken. Steile wanden die oprijzen uit de aarde. Heuvels met bomen, gras, rotsen, beekjes en allerlei dieren. Ergens in de hoogte zelfs misschien wat sneeuw. De top van de berg ligt verborgen in de wolken en komt maar heel af en toe tevoorschijn. Wij zijn net als een berg, we zijn altijd verbonden met de natuurlijke staat van Zijn, maar ons hoofd is vaak verzonken in de wolken. Wolken van gedachten. Wolken die ons het zicht ontnemen op de totaliteit die we in wezen zijn. Stilte is de ‘zon’ die onze wolken laat oplossen.

De berg rust altijd in Zijn. Het maakt niet uit of het nu waait, regent, sneeuwt, of dat de zon fel op de rotsen brandt. De berg verlaat nooit zijn toestand van Zijn. Ook wij rusten altijd in Zijn. Hoeveel tumult er ook is in ons leven, we verlaten nooit echt de Zijnstoestand. Echter, het verschil tussen ons en de berg is dat wij een verbroken verbinding met ons Zijn blijken te ervaren. Het is alleen ons denken dat ons van de berg onderscheidt.

Alles rust altijd in moeiteloos Zijn.

Zijn is de compleetheid van het leven.

Ook jij.

Doe de hele oefening en ontdek hoe je moeiteloos kan zijn. 

Een oefening bestaat uit:

  1. Een verdiepende tekst over het thema.
  2. Een geleide meditatie.
  3. Een korte meditatie die je altijd en overal kan doen, 1 minuut versie.
  4. Tips en suggesties om thuis en op je werk mee te oefenen.

Het tekst deel bestaat uit gemiddeld 8-9 A4tjes en je kan die downloaden als PDF.
De geleide meditatie kan je downloaden als MP3 bestand voor op je telefoon of pad.

Keer na je betaling via de link, op de pagina van de bank, terug naar de onze website en je landt automatisch op de pagina waar je het programma kan downloaden.

9,95
x
Verzendmethode
Post NL (1 - 2 dagen):
2,50
Levertijd:
1 - 2 dagen

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items