opc_loader

Let op! Dit is een download product.

Communiceren vanuit Liefde en Presentie

Je hebt vast wel eens naar een cello geluisterd. Misschien denk je nu wel aan een bepaald stuk dat je mooi vindt of dat je ooit raakte. Een cello heeft zo’n mooie diepe klank, de tonen vibreren in de lucht en bereiken niet alleen je oren, maar ook je hart. Een cello kan deze klanken maken omdat hij leeg is. Als de cello vol zou zijn met bijvoorbeeld kranten zou er geen geluid uit komen. Als de cello echter alleen maar leegte zou zijn, zonder klankkast of omhulsel, dan zou er ook geen muziek klinken. De klank van een cello is een samenspel tussen leegte en vorm. En uiteraard iemand die de strijkstok op de snaren laat bewegen.

‘Ook jij bent een samenspel tussen leegte en vorm.’

Wat voor de cello klank is, is voor ons communicatie; verbaal, non-verbaal en energetisch. Klank en communicatie zijn een vorm van resoneren. Een volle klank komt pas tot zijn recht als er leegte is, innerlijke leegte. Het is deze volle klank die je raakt en beroert. Wij resoneren ook, maar meestal niet met onze volle potentie. Dat komt omdat onze innerlijke ruimte vol zit. Zij zit vol met gedachten, emoties, herinneringen aan ervaringen, meningen, opinies en oordelen. Omdat we zo vol zitten is er weinig ruimte voor echte resonantie met anderen en het leven. Dat wat onze ruimte vult noemen we doorgaans ‘onszelf’. Vol zijn van jezelf is vol zijn van je eigen ik-gerichte verhalen. Die ik-gerichte verhalen kleuren onze communicatie en die verhalen resoneren mee met onze communicatie. We vullen alles in met onze ideeën, ervaringen, emoties, aannames, oordelen en al die andere tendensen die ons leven lijken te besturen. We moeten vaak van alles oplossen (als het niet voor onszelf is, dan vaak voor een ander) en we willen graag ons eigen verhaal vertellen. Onze communicatie speelt zich voornamelijk aan de oppervlakte af. Diepte ervaren we meestal pas als het stiller wordt, als er meer ruimte is...

Lees meer en doe de hele oefening met geleide meditatie en tips om meer eenheid te ervaren in je leven.

Een oefening bestaat uit:

  1. Een verdiepende tekst over het thema.
  2. Een geleide meditatie.
  3. Een korte meditatie die je altijd en overal kan doen, 1 minuut versie.
  4. Tips en suggesties om thuis en op je werk mee te oefenen.

Het tekst deel bestaat uit gemiddeld 8-9 A4tjes en je kan die downloaden als PDF.
De geleide meditatie kan je downloaden als MP3 bestand voor op je telefoon of pad.

Keer na je betaling via de link, op de pagina van de bank, terug naar de onze website en je landt automatisch op de pagina waar je het programma kan downloaden.

9,95
x
Verzendmethode
Post NL (1 - 2 dagen):
2,50
Levertijd:
1 - 2 dagen

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items