opc_loader

Let op! Dit is een download product.

Een open bedding voor het leven

Je kent het vast wel: het leven stroomt en je voelt je goed. ‘Lekker in je vel’ noemen we dat. Je staat open voor het leven en de dingen gaan als vanzelf. Alles verloopt soepel, je hebt er zin in en niet langer maak je jezelf druk over de dingen van gisteren. Openheid geeft je een gevoel van ruimte en verbinding, het is openheid dat je leven kleur geeft.

Dat open gevoel kan echter zomaar omslaan. Je stapt ‘met je verkeerde been uit bed’, iemand zegt iets dat verkeerd bij je valt, er gebeurt iets waar je het niet mee eens bent, enzovoort. Het zijn vaak maar kleine dingen die openheid doen veranderen in geslotenheid. Hoe kan dat gevoel zo snel omslaan? Waarom heb je er vaak geen grip op? Waar komen openheid en geslotenheid in jezelf eigenlijk vandaan? Heb je je dat weleens afgevraagd? Je zou het kunnen vergelijken met een rivier. Hoe wijder de rivierbedding, des te makkelijker het water er doorheen stroomt. Bij een vernauwing in de bedding ontstaat er gelijk druk en zal het water sneller gaan stromen, wat vaak resulteert in een onrustige oppervlakte...

Lees meer en doe de hele oefening met geleide meditatie en tips om meer eenheid te ervaren in je leven.

Een oefening bestaat uit:

  1. Een verdiepende tekst over het thema.
  2. Een geleide meditatie.
  3. Een korte meditatie die je altijd en overal kan doen, 1 minuut versie.
  4. Tips en suggesties om thuis en op je werk mee te oefenen.

Het tekst deel bestaat uit gemiddeld 8-9 A4tjes en je kan die downloaden als PDF.
De geleide meditatie kan je downloaden als MP3 bestand voor op je telefoon of pad.

Keer na je betaling via de link, op de pagina van de bank, terug naar de onze website en je landt automatisch op de pagina waar je het programma kan downloaden.

9,95
x
Verzendmethode
Post NL (1 - 2 dagen):
2,50
Levertijd:
1 - 2 dagen

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items