opc_loader

Let op! Dit is een download product.

Het bestaan is co-existent, alles bestaat samen

Misschien heb je op een hete dag wel eens de bloemen in je tuin water gegeven. Jouw aandacht en het extra water zijn van wezenlijk belang voor de groei van de bloemen. Je zou kunnen zeggen: jouw aandacht, het water, maar ook de zonneschijn, de aarde, het zaadje en zelfs de hand van de kweker, ze zitten allemaal in de bloem. Als je nog iets verder kijkt, kan je het hele universum in de bloem ontdekken. De kracht die dit mogelijk maakt is liefde.

Dit principe is de oergrond van alles, je kan het overal om je heen terugvinden én het is werkzaam in jezelf. Er is niets in het universum dat op zichzelf kan bestaan. Zoals de bloem niet zonder water kan, kan je lichaam niet zonder zuurstof, zonlicht en voedsel. Zonder bomen en planten is er geen zuurstof, zonder zon is er geen zonlicht, en voedsel kan er alleen zijn als er mensen zijn die het voor ons verbouwen en bereiden. Al deze zaken zijn onderling met elkaar verbonden. Zo is alles wat we waarnemen één grote schakel van co-existentie.

Co-existentie betekent samen bestaan. Als je daar wat langer over nadenkt zal je inzien dat alles in het universum gelijktijdig bestaat. Alles wat is en ooit was, is in het nu met elkaar verbonden...

Lees meer en doe de hele oefening met geleide meditatie en tips om meer eenheid te ervaren in je leven.

Een oefening bestaat uit:

  1. Een verdiepende tekst over het thema.
  2. Een geleide meditatie.
  3. Een korte meditatie die je altijd en overal kan doen, 1 minuut versie.
  4. Tips en suggesties om thuis en op je werk mee te oefenen.

Het tekst deel bestaat uit gemiddeld 8-9 A4tjes en je kan die downloaden als PDF.
De geleide meditatie kan je downloaden als MP3 bestand voor op je telefoon of pad.

Keer na je betaling via de link, op de pagina van de bank, terug naar de onze website en je landt automatisch op de pagina waar je het programma kan downloaden.

9,95
x
Verzendmethode
Post NL (1 - 2 dagen):
2,50
Levertijd:
1 - 2 dagen

Aanbevolen artikelen: