opc_loader

OmWater Fles Dankbaarheid

OmWater Fles - Dankbaarheid - 1200ml

Met een Flower of Life op de bodem van de fles waardoor de trilling van liefde in het water resoneert

Productspecificaties
Gerecycled glas, zonder zware metalen
Met ecologische kurken stop
In tasje van 100% biologische katoen
Met de woorden 'Dank je' op de fles in zes talen (Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Portugees)

OmWater Flessen

De Gulden Snede (Moeder Natuur's mathematische structuur), het OM symbool (Oerklank), de blauwe kleur om het water te solariseren en het Seed of Life symbool op de bodem van de fles vergroten gezamenlijk de positieve trilling van het water in deze fles. En dus ook van diegenen die het water uit deze fles drinken!

Natuurlijk behandelde ecologische kurk: Water moet ademen en dus hebben we gekozen voor een kurken stop op deze fles. De kurk is op aseptische manier behandeld waardoor hij zuiver is en geen geur of smaak afgeeft aan het water.  

100% gerecycled glas, 0% zware metalenDeze fles hoopt er aan bij te dragen dat er meer (kraan)water gedronken wordt en er minder plastic flessen gebruikt gaan worden. 

Tasje van 100% biologische katoenDeOmWater Fles Dankbaarheid wordt in een tasje van biologisch katoen geleverd en tevens in Spanje geproduceerd.

De kracht van Intentie: Voeg je intentie toe aan het water. Op de transparante sticker kun je met een permanente marker een wens schrijven of uitbeelden, voor jezelf of voor een ander.

Deze fles is gebaseerd op de theorie van dr. Masaru Emoto dat water beïnvloed zou worden door invloeden van buitenaf, zoals muziek, gedachten en woorden. 

19,95

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items