opc_loader

Kamerspray STRESS

Kamerspray van biologische Bach remedies en essentiële oliën. Helpt weer in slaap te vallen wanneer je tijdens de nacht wakker wordt.

Bachbloesems zijn begin 20e eeuw ontdekt door en Engelse arts, Dokter Bach. De geurspray is een natuurlijk product, op basis van wilde bloemen. Ze helpen om u weer goed te voelen in uw vel, om (weer) emotioneel en fysiek in balans te komen (in het bijzonder na een periode van stress, angstgevoelens, slaaptekort). De bloesems zijn bedoeld voor iedereen die met behulp van natuurlijk producten de moeilijkheden van het dagdagelijks bestaan het hoofd wil bieden. 

Bachbloemen: Ster van bethlehem: Consoles en brengt morele troost, evenwicht en harmonie. Witte kastanje: Brengt een kalme en heldere geest terug. Rode kastanje: Helpt het vertrouwen in het leven te herwinnen. Vervain: Brengt rust en kalmte terug. Aspen: Elimineert deze obsessies en brengt verlichting, helpt u het onbekende onder ogen te zien.

Etherische oliën: Amyris: Geestelijke opwinding. Zoete sinaasappel: Brengt optimisme en vrolijkheid terug. Petitgrain: Verzekert en verwarmt het hart. Litsea cubeba: Brengt diepe ontspanning. Neroli: Brengt een heldere geest terug. Magnolia: Ontspant nerveuze mensen

Hoe te gebruiken
Spray 3 tot 4 keer om je heen of in een kamer.
Vermijd contact met de ogen.

12,50

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items