opc_loader

Kamerspray Energie

Kamerspray van biologische Bach remedies en essentiële oliën. Helpt weer energiek, vitaal en enthousiast te worden.

Bachbloesems zijn begin 20e eeuw ontdekt door en Engelse arts, Dokter Bach. De geurspray is een natuurlijk product, op basis van wilde bloemen. Ze helpen om u weer goed te voelen in uw vel, om (weer) emotioneel en fysiek in balans te komen (in het bijzonder na een periode van stress, angstgevoelens, slaaptekort). De bloesems zijn bedoeld voor iedereen die met behulp van natuurlijk producten de moeilijkheden van het dagdagelijks bestaan het hoofd wil bieden. 

Om energie, vitaliteit en levenslust te herwinnen.
Biologische Bach-bloemenessenties: Centaury, Haagbeuk, Eik, Olijf, Wilde roos.
Essentiële oliën: Grapefruit, Zwarte spar, Eucalyptus, Kaneel, Laurier, Ravensara.

Bachbloemen: Centaurie: Herstelt het zelfvertrouwen en het vermogen om evenwichtige relaties op te bouwen. Haagbeuk: Revitaliseert, geeft de kracht om de apathie te breken en iets nieuws te proberen. Eik: Maakt het mogelijk om je eigen beperkingen toe te geven en een welverdiende pauze in te lassen. Wildrose: Vult met een geest van vreugde en een smaak voor avontuur. Olijf: Helpt een staat van mentale en fysieke frisheid te herstellen.

Essentiële oliën: Grapefruit: Revitaliseert, stimuleert. Zwarte spar: Brengt energie terug. Eucalyptus radiata: Oxygenaten lichaam en geest. Laurier: Vrolijken en versterken. Kaneel: Verwarmt en geeft energie. Ravensara: Kalmeert nerveuze onrust.

Hoe te gebruiken
Spray 3 tot 4 keer om je heen of in een kamer.
Vermijd contact met de ogen.

12,50

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items