opc_loader

Bergkristal handcreme

Je handen staan ​​voortdurend in verbinding en interactie met de wereld. Ze verdienen een speciale zorgzame ervaring. Deze voedende en beschermende handcrème maakt je huid super glad en zacht en geven een hele fijne, positieve energie af dankzij de bergkristal in de crème.

Geschikt voor alle huidtypen en voor dagelijks gebruik.

ANAS Handcrème (100ml) bevat een bergkristal in de kern dat constant een balancerende kracht van positieve ionen produceert die de schadelijke effecten van straling verminderen en de elektrische lading van uw lichaam harmoniseren, waardoor het soepel, verjongd en stressvrij blijft. De innovatieve formule wordt aangevuld met een bekroond, innovatief ontwerp. De ANAS-producten zijn een trotse winnaar van de gerenommeerde Red Dot Design Award 2019, wat betekent dat ze de ultieme goedkeuring voor goed ontwerp hebben gewonnen! De vorm van de fles van de handcrème is geïnspireerd op de vorm van het kristal en de verpakking ontvouwt zich geleidelijk en onthult informatie over het product, precies zoals de handcrème geleidelijk de energie van het kristal in het midden vrijgeeft.

Onze handen als energiebron

Met onze handen communiceren we met onze omgeving en dat betekent dat ze altijd worden blootgesteld aan externe milieu-agressies. Deze handcrème op basis van olijfolie wordt onmiddellijk opgenomen, voedt en beschermt uw huid, dankzij ingrediënten met unieke eigenschappen. Een bergkristal uit Madagaskar in zijn kern activeert consequent de handcrème elke keer dat u het gebruikt, waardoor de elektrische lading van uw lichaam wordt gebalanceerd en geharmoniseerd. Het kristal kalmeert verder, balanceert en stimuleert. Thermo-vulkanisch water uit de regio Auvergne in Frankrijk, rijk aan silicium, het geheim van een jeugdige huid, zuivert, herstructureert en hydrateert de huid. Biologische olijfolie maakt de huid soepel, maar niet vet. Druivenpitolie werkt als een sterke antioxidant voor de huid. Sheaboter hydrateert diep en maakt de huid glad.

21,95
Verzendmethode
Post NL:
2,50
Levertijd:
1 - 2 dagen

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items