opc_loader

Drinkfles Miron violet met Bloem des Levens Kleur

MIRON violet glas werkt onovertroffen als het gaat om het in stand houden van de kwaliteit van vloeistoffen zoals water, homeopathische middelen, essentiële oliën, geneesmiddelen, cosmetica en kruidenaftreksels.

In vergelijking met andere kleuren glas (geel, blauw, groen, helder) laat DONKER VIOLET GLAS minder kleuren licht uit het spectrum door, waardoor er minder productverval optreedt.

Je water blijft kwalitatief beter in een fles van donker violet. 

Om het kwaliteitsbehoud van bepaalde voedingsstoffen in het MIRON violette glas eenvoudig aan te tonen werd een microbiologisch experiment uitgevoerd met cherrytomaatjes. Bij deze proef werd een cherrytomaatje 7 maanden lang opgeslagen in een gewoon wit glas en een ander in een MIRON violet glas, op kamertemperatuur en zonder direct zonlicht. Na die 7 maanden werd het resultaat gefotografeerd. De microbiologische verandering van de eerste tomaat in wit glas kan duidelijk worden waargenomen. Maar bij de tomaat in het violette glas is geen enkel verlies van kleur of uitdroging te zien. Andere kleuren glas (helder, groen, bruin) laten licht van het zichtbare spectrum door en bieden niet voldoende bescherming tegen ontbinding of bederf, veroorzaakt door het licht.

  1. Violet glas beschermt beter tegen licht
  2. Violet glas verlengt beter de houdbaarheid
  3. Violet glas verlengt beter de potentie kracht
  4. Violet glas verlengt beter de geur kracht
  5. Violet glas verlengt beter de kwaliteit
  6. Violet glas is eco vriendelijke en herbruikbaar

21,99
Verzendmethode
Post NL:
2,50
Levertijd:
1 - 2 dagen

Aanbevolen artikelen: