opc_loader

1x Amethist en 1x Rozenkwarts

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe. De steen geeft ook inzicht in emotionele processen waardoor ervaringen verwerkt kunnen worden. Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om te zuiveren. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer (De Gouden Driehoek.) Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel/

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie.

U kan de stenen in uw waterfles stoppen, of in de waterkan op tafel. Het drinken van edelsteenwater kan positieve effecten hebben. De stenen zien er mooi uit in een waterkan en geven het water een verfrissende werking. Het water bruist meer en komt met de klinkende geluiden van de stenen tot leven!

3 centimeter

9,75
Verzendmethode
Post NL:
2,50
Levertijd:
1 - 2 dagen

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items