opc_loader

1x Aventurijn en 1x Rozenkwarts

Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. 

Groene aventurijn brengt naast de algemene eigenschappen van aventurijn ook nog de emoties in balans. Het heeft een positief effect op het hart en stressgerelateerde klachten verminderen.

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie.

U kan de stenen in uw waterfles stoppen, of in de waterkan op tafel. Het drinken van edelsteenwater kan positieve effecten hebben. De stenen zien er mooi uit in een waterkan en geven het water een verfrissende werking. Het water bruist meer en komt met de klinkende geluiden van de stenen tot leven!

3 centimeter 

6,75

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items