opc_loader

Tealight geschenkset

Met deze gezellige Tealight Giftset kom je gelijk in de circulaire sfeer. Het is namelijk een geschenkverpakking én theelicht ineen!

Het geschenkzakje bevat 5 smaken ‘Tea of Life thee’. Zet een gehard glas met waxinelichtje in de verpakking en je hebt een sfeervolle Tealight. De Tealight is gemaakt van gerecyclede theezakken uit de theepluk in India. Elk exemplaar is uniek, doordat de print op elke verpakking verschillend is. Glas en waxinelichtje zijn niet inbegrepen. 

Specificaties: 
- Inhoud: Tealight verpakking met 5 Fair Trade en biologische 'Tea of Life' theezakjes in de smaken green lemon, groen, rooibos, earl grey en bosvruchten .
- Afmeting Tealight verpakking: 17x10x10 cm
- De Tealight wordt standaard geleverd met een kaartje zoals afgebeeld inclusief gebruiksaanwijzing op de achterkant.

VAN AFVAL TOT TEALIGHT: 100% GERECYCLED & FAIR 

De producten van SUPERWASTE worden met de hand gemaakt van gebruikte thee zakken. Het sterke en uniek geprinte materiaal wordt bij de plaatselijke theeproducenten in India ingezameld en in een eigen werkgelegenheidsproject omgetoverd tot duurzame en trendy producten. Samen met hun Indiase partner worden innovatieve collecties ontwikkeld waarbij upcyling, design en Fair Trade centraal staat.

Teasacks worden als verpakkingsmateriaal gebruikt voor het transport van thee van de theeplantages naar fabrieken, hotels en restaurants. Na gebruik worden de zakken gezien als afval en worden gewoonlijk daarom weggegooid. Dankzij Superwaste krijgen deze zakken een tweede leven. Elk product heeft een unieke print, afhankelijk van de theeplantage waar de Teasacks vandaan komen. 
In dit rurale werkgelegenheidsproject werken vnl. vrouwen die op deze wijze de kans krijgen zichzelf en hun families een betere toekomst te geven.

3,95
x
Verzendmethode
Post NL (1 - 2 dagen):
2,50
Levertijd:
1 - 2 dagen

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items