opc_loader

Stilte - Luisteren in een wereld van lawaai

Thich Nhat Hanh | Hardcover | 144 pagina's | ten have

Volgens Thich Nhat Hanh zit ons hoofd vol lawaai omdat we non-stop denken. Daardoor horen we de roep van het leven en de roep van de liefde niet meer. De zenmeester legt uit hoe we kunnen leren luisteren naar de stilte. 

Mindfulness wijst de weg naar stilte in jezelf. Je krijgt de innerlijke ruimte om diep te luisteren. Dan kom je erachter wie je bent en wat je met je leven wilt. Dan wordt ook je leven rijker en harmonieuzer, met meer aandacht voor verbinding: met jezelf, met anderen, met de dagelijkse omgeving en met de natuur. 

"Stop het lawaai in je hoodf, zodat je de wonderbaarlijke geluiden van het leven kunt horen. Dan kun je een authentiek, diep leven leiden." - Thich Nhat Hanh

Thich Nhat Hanh is een boeddhistische monnik en bestsellerauteur. Hij is geliefd om zijn milde wijsheid en maatschappelijke betrokkenheid. Zijn boeken, lezingen en retraites hebben al velen geïnspireerd. 

"In het Westen is Thich Nhat Hanh naast de Dalai Lama de meest invloedrijke boeddhistische leider." - The New York Times 

17,95
Verzendmethode
Post NL:
2,50
Levertijd:
1 - 2 dagen

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items