opc_loader

Ontwaken, het zal je maar gebeuren

Ontwaken 

Het zal je maar gebeuren

Adyashanti

Hardcover | 158 pagina's.

Samenvatting

In dit boek geen lange en ingewikkelde uiteenzettingen over de aard van de werkelijkheid, maar eerder nauwkeurig gerichte, verbale pijlen, bedoeld om inzicht en bewustwording in de lezer te ontwikkelen.

Hoewel Ontwaken – het zal je maar gebeuren veertien jaar geleden voor het eerst uitkwam en Adyashanti toen pas drie jaar onderricht gaf, is het nog altijd een van zijn favoriete boeken, omdat het ‘zo zonder omwegen en resoluut gericht is op ontwaken en bevrijding’.

‘zo zonder omwegen en resoluut gericht is op ontwaken en bevrijding’

‘In die eerste jaren van lesgeven wilde ik dat elke zin die ik uitsprak op de een of andere manier uitwerking had. Dat probeerde ik in ieder geval te bereiken. En hoewel ik met het verstrijken van de tijd en door leeftijd en ervaring volwassener ben geworden en mijn inzicht iets toegenomen is in diepte en nuance, waardeer ik de bezielde eenvoud van het onderricht in dit boek nog altijd.’

Twee avonden lang discussieerde een kleine groep van zo’n tien mensen in het kleine huisje van Adyashanti en z’n vrouw Mukti. Het paste allemaal maar net en in een intieme sfeer werd diepgaand gesproken over vrij zijn, de weg hiernaartoe en de ware aard van vrijheid. Adyashanti spreekt ook over de rol van genade, de relatie tussen leerling en leraar en over hoe je de overtuigingen die je visie op de waarheid vervormen kunt overstijgen. 

De inhoud van dit boek is het verslag van deze twee memorabele bijeenkomsten en bevat een nieuw voorwoord van zijn hand.

18,95
Verzendmethode
Post NL:
2,50
Levertijd:
1 - 2 dagen

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items