opc_loader

Liefdes stille transformatie

Liefdes stille transformatie

Het einde van je spirituele zoektoch

Scott Kiloby

Hardcover | 297 pagina's.

Samenvatting

 Een verwend joch, begaafd liedjesschrijver, een gefrustreerd minnaar, drugsverslaafde en advocaat, snakkend naar liefde en waardering, altijd op zoek naar manieren om een einde te maken aan zijn diepe gevoelens van onvrede. Dat was Scott Kiloby voordat hij ontwaakte. In dit prachtig geschreven boek vertelt hij hoe dit in zijn werk ging. 

In glasheldere bewoordingen stelt hij alle ideeën aan de kaak die ons opgesloten houden in afgescheidenheid en strijd. Hij wijst ons de weg naar bevrijding, naar wie en wat we in werkelijkheid zijn. 

Kiloby zegt: "Als je dit boek uit hebt en denkt een nieuw geloofssysteem te hebben gevonden, heb je het niet begrepen. Dit boek is in de eerste plaats een uitnodiging om te stoppen met te geloven dat we weten wat leven is. In de vrije val van het niet weten worden alle scheidslijnen in de geest doorzien. Wat overblijft is geen geloofssysteem of mentaal standpunt. Wat overblijft is zó vrij dat het verstand er geen woord voor kan bedenken. Je zou het 'liefde' kunnen noemen."

19,95
Verzendmethode
Post NL:
2,50
Levertijd:
1 - 2 dagen

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items