opc_loader

Een boekje over het leven - Kahlil Gibran

In dit prachtige boekje met uitspraken van Kahlil Gibran ontdek je wat het betekent om te leven. Volgens Kahlil Gibran zit het leven in alles wat je ziet en voelt, maar ook in je verbeelding. In meer dan honderd fabels, verhalen en gedichten leert hij ons te luisteren naar de natuur. Zijn troostende woorden verhalen over liefde, eenheid en tolerantie.
Kahlil Gibran (1883-1931) was een Libanees-Amerikaanse kunstenaar en dichter. Na Shakespeare en Lao Tse is hij de bestverkochte dichter ter wereld.

In dit boekje zijn Kahlil Gibrans woorden over 'het leven' te vinden. Voor iemand uit het Midden-Oosten heeft het woord 'leven' een heel specifieke betekenis. Zowel in het Bijbelse Hebreeuws als in het Aramees dat Jezus sprak en het literaire Arabisch waarin Gibran veel van zijn vroegere werken schreef, betekent 'leven' levensenergie en vitaliteit. 

In meer dan honderd fabels, verhalen en gedichten leert Kahlil Gibran ons te luisteren naar de natuur. Zijn troostende woorden verhalen over liefde, eenheid en tolerantie. 

13,99

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items