opc_loader

Al onze pakjes worden verstuurd via PostNL. U kan uw bestelling uiteraard ook zonder meerkost zelf afhalen op onze locatie in Haarlem.

Kan ik kiezen wanneer mijn bestelling wordt afgeleverd?

Wanneer u uw bestelling plaatst maken wij uw pakketje zo snel mogelijk voor u klaar.
Alle orders die voor 13u besteld zijn, worden diezelfde dag klaargemaakt voor verzending, deze heeft u meestal binnen 48u in huis.

Kan ik mijn bestelling ook op mijn werkadres laten leveren?

Bent u op de normale levertijden van onze leveringsdiensten niet thuis, dan kunnen wij uw bestelling ook naar een ander adres versturen.
Bij het plaatsen van de bestelling heeft u de mogelijkheid om naast het factuuradres een apart leveradres op te geven. Daar kan u kiezen waar u het pakket laat leveren: op uw werk, bij uw buren, bij iemand van uw familie,…

Ik heb als leveradres mijn eigen adres opgegeven, wat indien de Postbode aan mijn deur staat op een moment dat ik niet thuis ben?

De postbode zal in geval van afwezigheid uw pakje trachten te leveren bij uw buren: in dat geval vindt u een briefje met de gegevens.

Hoelang duurt het voor mijn pakket wordt geleverd?

De levering van uw pakket gebeurt normaal gezien binnen de 1 à 2 werkdagen.
Tijdens feest- en soldenperiodes kan het iets langer duren.
Onvoorziene omstandigheden buiten onze wil om (stakingen, extreem slechte weersomstandigheden,…) kunnen er ook voor zorgen dat uw pakket iets langer onderweg is.

Voor vragen over de status van uw bestelling kunt u onz bellen op nummer: 023-5762854


Wat zijn de verzendingskosten?

Bover de 25 euro betaald u geen verzendkosten. Voor Belgie is dat 40 euro. Voor alle aankopen onder de 25 euro en de 40 euro voor Belgie bedragen de verzendkosten slechts EUR 2,50 voor Nederland en 5 euro voor Belgie.

Zijn leveringen in het buitenland ook mogelijk?

Wij verzenden door heel Europa.